2012. december 4., kedd

A SpiritArt kritikaíró pályázatának eredményhírdetése

Véget ért a SpiritArt kritikaíró pályázata

Decemberi határidővel hirdettük meg az Egyesület kritikaíró versenyét azzal a céllal, hogy az oldal tartalmas cikkekkel, értékes kritikákkal bővüljön. Annak ellenére, hogy a felhívást csak egy-két baráti honlapon tettük közzé, nem panaszkodhatunk a beérkezett alkotások mennyiségére. Még nagyobb öröm, hogy a beérkező művek színvonalasak és érdekesek voltak, amiért külön köszönet illet benneteket!

A pályázat győztese Kelvin lett, aki a horror kedvelőjeként elsősorban az ebben a műfajban készült mozifilmeket boncolta fel. Kíméletlenül felmetszette, és frappáns, szarkasztikus stílussal tálalta számunkra, amit odabenn talált. Nem csupán azért rá esett a választás, mivel ő küldte be a legtöbb cikket, hanem mert provokatív, szókimondó stílusa összhangban áll a SpiritArtéval.

Külön díjban és dicséretben részesítjük továbbá James Libertyt Bye, Bye Beautiful – Nightwish című cikkéért, amelyben átfogóan és alaposan írt az együttes történetéről, zenei stílusukról, albumaikról és nem utolsósorban a zenekar jövőjéről.

A nyerteseket emailben értesítjük, könyvjutalmukat és emléklapjukat postai úton juttatjuk el részükre.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése